ΗΜΙΓΛΥΚΑ ΚΡΑΣΙΑ – ΒΑΕΝΙ ΝΑΟΥΣΣΑ

ideodis hmiglukos red

ΒΑΕΝΙ-ΙΔΕΩΔΗΣ-ΗΜΙΓΛΥΚΟΣ-ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Περί οίνου:

Είναι ο πλέον διαδεδομένος και δημοφιλής οίνος για καθημερινή κατανάλωση σε όλες τις Ελληνικές ταβέρνες.

Περιοχή: Αμπελουργική ζώνη Νάουσας, Βορειοδυτική Μακεδονία.

Τύπος :Ερυθρός ημίγλυκος
Ποικιλία: Ξινόμαυρο, Μαυρούδι και Σέφκα σε μικρές αναλογίες

Οινοποίηση:

Κλασσική μέθοδος ερυθράς οινοποίησης υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία

Χρώμα:

Ερυθρό, χαρακτηριστικό της ποικιλίας Ξινόμαυρο το οποίο χρησιμοποιείται για την παραγωγή του.

Μύτη:

Ευχάριστο άρωμα κόκκινων φρούτων και αποξηραμένου δαμάσκηνου.

Γεύση:

Η πρώτη εντύπωση είναι η ισορροπημένη ημίγλυκη γεύση, ενώ αναδεικνύεται άρωμα κόκκινων φρούτων που γίνεται εντονότερο στο τέλος, αφήνοντας μία αίσθηση καθαρότητας στον ουρανίσκο.

Θερμοκρασία σερβιρίσματος:

Συνηθέστερη θερμοκρασία στους 14-16οC, αλλά μπορεί να καταναλωθεί και ελαφρά παγωμένος.

Συνοδεύει: Ιδανικό με γλυκά και επιδόρπια, σαν aperitif.

Αλκοόλη 11 % Vol
Σάκχαρα 45 g/l
Ολική οξύτητα 5,1 g/l
pH 3,4

ideodis hmiglukos white 1

ΒΑΕΝΙ-ΙΔΕΩΔΗΣ-ΗΜΙΓΛΥΚΟΣ-ΛΕΥΚΟΣ

Περί οίνου:

Είναι ο πλέον διαδεδομένος και δημοφιλής οίνος για καθημερινή κατανάλωση σε όλες τις Ελληνικές ταβέρνες.

Περιοχή: Αμπελουργική ζώνη Νάουσας, Βορειοδυτική Μακεδονία.

Τύπος: Λευκός ημίγλυκος
Ποικιλία: Ξινόμαυρο και Ροδίτης

Οινοποίηση:

Κλασσική μέθοδος λευκής οινοποίησης του πρώτου χυμού (πρόρρωγου) της ποικιλίας Ξινόμαυρο, σε ελεγχόμενη θερμοκρασία στους 16-18οC.

Χρώμα: Λαμπερό, ανοιχτό κίτρινο.

Μύτη: Απαλό, ευχάριστο άρωμα ώριμου ανανά και εξωτικών φρούτων.

Γεύση:

Η πρώτη εντύπωση είναι η ισορροπημένη ημίγλυκη γεύση Διακρίνονται αρώματα βερίκοκου και μάνγκο που γίνονται εντονότερα στο τέλος, αφήνοντας μία αίσθηση καθαρότητας στον ουρανίσκο.

Θερμοκρασία σερβιρίσματος: Γύρω στους 10-12οC
Συνοδεύει: Μαλακά τυριά, φρούτα και επιδόρπια εδέσματα.

Αλκοόλη 11 % Vol
Σάκχαρα 45 g/l
Ολική οξύτητα 5,3 g/l
pH 3,3

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

wine footer clipart
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΩΝ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ WINE BOX