ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΡΑΣΙΑ ΒΑΕΝΙ – ΝΑΟΥΣΣΑ

naoussa grande

Νάουσα Grande Reserve

Νάουσα Grande Reserve

Τύπος
Ερυθρός ξηρός οίνος ποιότητας

Ποικιλία

Ξινόμαυρο 100%

Οινοποίηση

Επιλεγμένοι αμπελώνες, προσεκτική συγκομιδή σε δοχεία των 20 κιλών, έτσι ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία και το σπάσιμο των σταφυλιών κατά την μεταφορά. Κλασσική μέθοδος ερυθράς οινοποίησης με εκχύλιση στις 5-6 μέρες, στους 28-30οC. Ακολουθεί αποζύμωση και μηλογαλακτική ζύμωση.
Παλαίωση

Η παλαίωση του οίνου επιτυγχάνεται κάτω από ελεγχόμενες

συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας και διαρκεί 2 χρόνια σε

γαλλικά δρύινα βαρέλια. Η παλαίωση του οίνου συνεχίζει στην

φιάλη για τουλάχιστον 2 χρόνια.
Πρώτος Τρύγος

1984

Παραγωγή

25 000 φιάλες

Οινολόγοι

Ανάστου Θωμάς /Νικόλαος Μπέρσος

Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Χαρακτηριστικό κεραμέρυθρο χρώμα.
Μύτη

Πλούσια αρώματα παλαίωσης και ξύλου που θα ελευθερωθούν αφού αναπνεύσει για λίγη ώρα ο οίνος μετά το άνοιγμά του.
Γεύση

Ισορροπημένος οίνος με στρογγυλή γεμάτη γεύση και βελούδινη αίσθηση στο στόμα. Ένα ζωηρό κρασί, με σώμα, που χαρακτηρίζεται από την αφθονία των ώριμων τανινών και μακριά επίγευση.
Θερμοκρασία σερβιρίσματος

Στους 20οC, ενώ συνιστάται η μετάγγισή του από την φιάλη, για να αποδώσει το μέγιστο της πλούσιας γεύσης του.

Συνοδεύει Κυνήγι, κόκκινο κρέας και πικάντικα τυριά
Αποθήκευση

Αποκτά ακόμη πιο στρογγυλεμένο σώμα αν παραμείνει στην φιάλη για επιπλέον 3-5 χρόνια.

Αλκοόλη    13 % vol
Σάκχαρα    1,8 g/l
Ολική οξύτητα    5,8 g/l
pH    3,4

naoussa

ΒΑΕΝΙ ΝΑΟΥΣΑ ΕΡΥΘΡΟΣ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΝΑΟΥΣΑ

Περί οίνου:

Η σειρά ΝΑΟΥΣΑ, ΝΑΟΥΣΑ Reserve, και ΝΑΟΥΣΑ Grande Reserve αποτελείται από οίνους που χαρακτηρίζονται με «Ονομασία Προέλευσης Ανωτέρας Ποιότητος» και διακρίνονται από διαφορετική φιλοσοφία παλαίωσης ο κάθε ένας.

Περιοχή: Αμπελουργική ζώνη Νάουσας, Βορειοδυτική Μακεδονία.

Τύπος: Ερυθρός ξηρός οίνος ποιότητας

Ποικιλία: Ξινόμαυρο 100%

Οινοποίηση:

Επιλεγμένοι αμπελώνες, προσεκτική συγκομιδή σε δοχεία των 20 κιλών, έτσι ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία και το σπάσιμο των σταφυλιών κατά την μεταφορά.

Κλασσική μέθοδος ερυθράς οινοποίησης με εκχύλιση στις 5-6 μέρες, στους 28-30οC. Ακολουθεί αποζύμωση και μηλογαλακτική ζύμωση.

Παλαίωση:

Η παλαίωση του οίνου επιτυγχάνεται κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας και διαρκεί 1 χρόνο σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. Η παλαίωση του οίνου συνεχίζει στην φιάλη για τουλάχιστον 6 μήνες.

Χρώμα: Ζωηρό κόκκινο.

Μύτη:

Η πρώτη αίσθηση αρώματος είναι αυτή του ξύλου από το βαρέλι, ενώ στην συνέχεια κάνουν διακριτικά την εμφάνισή τους το άσπρο πιπέρι και το κύμινο.

Γεύση:

Στον ουρανίσκο γίνονται αντιληπτές οι έντονες τανίνες, οι οποίες όμως δένουν αρμονικά. Ζεστή, γεμάτη αίσθηση στο στόμα με ισορροπημένη οξύτητα και τανίνες και επίμονη γεύση από κόκκινα φρούτα και μπαχαρικά.
Θερμοκρασία σερβιρίσματος

Στους 20οC.

Συνοδεύει:

Ιδανικό με πλούσια εδέσματα, ψημένα ή κατσαρόλας, με κίτρινα πικάντικα τυριά και αρνάκι φρικασέ με μαρούλι

Αλκοόλη 12,5 % vol
Σάκχαρα 1,8 g/l
Ολική οξύτητα 5,6 g/l
pH 3,4

damaskinos vaeni

ΒΑΕΝΙ-ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΝΑΟΥΣΑ

Περί οίνου:

Ο Δαμασκηνός πήρε το όνομά του από το άρωμα του δαμάσκηνου που τον διακρίνει

Περιοχή: Αμπελουργική ζώνη Νάουσας, Βορειοδυτική Μακεδονία.

Τύπος: Οίνος Ερυθρός ξηρός
Ποικιλία: Ξινόμαυρο 100%

Οινοποιήση:

Κλασσική μέθοδος ερυθράς οινοποίησης συνδυασμένη με σύγχρονες τεχνικές που επαυξάνουν την δυναμική της ποικιλίας για καλύτερη ποιότητα. Η ζύμωση ολοκληρώνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές στους 28-30ο C. Η εκχύλιση του χρώματος διαρκεί 5-7 ημέρες. Η μηλογαλακτική ζύμωση ακολουθεί μετά την ολοκλήρωση της αλκοολικής ζύμωσης.

Παλαίωση:

Η παλαίωση του οίνου επιτυγχάνεται κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας και διαρκεί 18 μήνες. Για περίοδο 6 μηνών από την αναφερόμενη διάρκεια παλαίωσης, ο οίνος αναπαύεται σε καινούργια Γαλλικά δρύινα βαρέλια με έντονο κάψιμο. Η παλαίωση του οίνου συνεχίζει στην φιάλη

Χρώμα: Βαθύ κόκκινο με πυρόξανθες ανταύγειες

Μύτη:

Χαρακτηριστικό bouquet από αρώματα αποξηραμένων φρούτων, κανέλλας και μία αίσθηση ξύλου. Με την ανακίνηση του οίνου γίνονται αισθητά αρώματα από βανίλια, τομάτα, ελιά και σοκολάτα.

Γεύση:

Γεμάτο κρασί με πλούσιο σώμα, μαλακό με επίγευση μαύρων φρούτων και τονισμένες τανίνες.

Θερμοκρασία σερβιρίσματος:

Γύρω στους 20ο C ενώ συνιστάται η μετάγγισή του από την φιάλη για να εκτιμηθεί η πολυπλοκότητα του χαρακτήρα του.

Συνοδεύει:

Οι πλούσιοι οίνοι με τον πολύπλοκο χαρακτήρα τους, συνοδεύουν ιδανικά αρνάκι, κόκκινο κρέας και πικάντικα τυριά.

Αποθήκευση: Μεταξύ 5 και 8 χρόνια.

Αλκοόλη 13 % vol.
Σάκχαρα 1,8 g/l
Ολική οξύτητα 5,7 g/l
pH 3,3

vios ellinon

ΒΑΕΝΙ-ΒΙΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΗΜΑΘΙΑ

Περί οίνου:

Οίνος από ειδικά επιλεγμένους αμπελώνες με κορυφαία την ποικιλία του Ξινόμαυρου που καλλιεργείται στις πλαγιές του Βερμίου.

Περιοχή: Αμπελουργική ζώνη Νάουσας, Βορειοδυτική Μακεδονία

Τύπος: Ερυθρός. ξηρός
Ποικιλίες: Merlot – Syrah – Ξινόμαυρο

Οινοποίηση:

Επιλεγμένοι αμπελώνες, προσεκτική συγκομιδή σε δοχεία των 20 κιλών, έτσι ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία και το σπάσιμο των σταφυλιών κατά την μεταφορά.

Κλασική μέθοδος ερυθράς οινοποίησης. Η εκχύλιση επιτυγχάνεται σε 5-6 ημέρες, στους 25-28οC. Ακολουθεί αποζύμωση και μηλογαλακτική ζύμωση.

Δημιουργία χαρμανιού πριν την παλαίωση

Παλαίωση:

Σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, για 12 μήνες.

Χρώμα: Ζωηρό, βελούδινο πορφυρό

Μύτη:

Σύνθετο μπουκέτο, όπου αναδεικνύονται οι ομορφιές των ποικιλιών ξινόμαυρο, syrah και merlot σε συνδυασμό με τα αρώματα που προσδίδει το βαρέλι.

Γεύση:

Απολαυστικό με απαλές τανίνες και φρουτώδη αρωματική γεύση.

Θερμοκρασία σερβιρίσματος:

Γύρω στους 18οC. Είναι μία απόλαυση για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, με ή χωρίς φαγητό.

Συνοδεύει: Ιδανικά κόκκινα κρέατα και τυριά

Αλκοόλη 13 % vol
Σάκχαρα 1.7 g/l
Ολική οξύτητα 5.6 g/l
pH 3.4

syrah

ΒΑΕΝΙ – SYRAH

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Περιοχή: Αμπελουργική ζώνη Νάουσας, Βορειοδυτική Μακεδονία

Ονομασία:

Η Μακεδονία είναι μία από τις πιο ένδοξες περιοχές της Ελλάδας. Από την περιοχή αυτή ξεκίνησε τις εκστρατείες του ο Μέγας Αλέξανδρος με σκοπό να επεκτείνει τον Ελληνισμό μέχρι τον ποταμό Ινδό.

Τύπος: Ερυθρός ξηρός
Ποικιλία: 100% Syrah

Οινοποίηση:

Κλασσική μέθοδος ερυθράς οινοποίησης συνδυασμένη με σύγχρονες τεχνικές που επαυξάνουν την δυναμική της ποικιλίας για καλύτερη ποιότητα. Η ζύμωση ολοκληρώνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές στους 28-32ο C. Η εκχύληση του χρώματος διαρκεί 5-7 ημέρες. Η μηλογαλακτική ζύμωση ακολουθεί μετά την ολοκλήρωση της αλκοολικής ζύμωσης.

Παλαίωση:

Η παλαίωση του οίνου επιτυγχάνεται κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας και διαρκεί 9 μήνες σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια. Ακολουθεί παλαίωση στην φιάλη.

Χρώμα:

Η ευγενής ερυθρά ποικιλία Syrah, που καλλιεργείται σε επιλεγμένους αμπελώνες στις πλαγιές του όρους Βερμίου, δίνει κρασιά με βαθύ ρουμπινί χρώμα.

Μύτη:

Αρώματα που θυμίζουν φρούτα του δάσους, πιπεριά και μπαχαρικά.

Γεύση:

Πλούσια, βελούδινη με πικάντικο χαρακτήρα και πλούσια δομή.

Θερμοκρασία σερβιρίσματος:

Στους 18-20οC, ενώ συνιστάται η μετάγγισή του από την φιάλη για να εκτιμηθεί η δυναμική των αρωμάτων του.

Συνοδεύει:

Συνδυάζεται ιδανικά με κυνήγι, κόκκινο κρέας καθώς και με πικάντικα τυριά.

Αλκοόλη 13 % vol
Σάκχαρα 1,8 g/l
Ολική οξύτητα 5,2 g/l
pH 3,4

entechnos

ΒΑΕΝΙ – ΈΝΤΕΧΝΟΣ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΗΜΑΘΙΑ

Περί οίνου:

Να το πιεις σαν κορίτσι στο ποτήρι! Ένα κρασί περίτεχνης συνεύρεσης merlot – ξινόμαυρου από αμπελώνες της περιοχής όπου ο Αριστοτέλης δίδαξε τον Μέγα Αλέξανδρο

Περιοχή: Αμπελουργική ζώνη Νάουσας, Βορειοδυτική Μακεδονία

Ονομασία:

Στα αρχαία χρόνια, Ημαθία, που σήμαινε αμμώδης παραλία, ονομαζόταν η περιοχή που εκτεινόταν μεταξύ των ποταμών Αξιού και Αλιάκμονα.

Τύπος: Ερυθρός. ξηρός
Ποικιλίες: Merlot – Ξινόμαυρο

Οινοποίηση:

Επιλεγμένοι αμπελώνες, προσεκτική συγκομιδή σε δοχεία των 20 κιλών, έτσι ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία και το σπάσιμο των σταφυλιών κατά την μεταφορά.

Κλασική μέθοδος ερυθράς οινοποίησης. Η εκχύλιση επιτυγχάνεται σε 5-6 ημέρες, στους 25-28οC. Ακολουθεί αποζύμωση και μηλογαλακτική ζύμωση. Δημιουργία χαρμανιού πριν την παλαίωση

Παλαίωση: Σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, για 12 μήνες.

Χρώμα: Ζωηρό, βελούδινο πορφυρό

Μύτη:

Σύνθετο μπουκέτο, όπου αναδεικνύονται οι ομορφιές των ποικιλιών ξινόμαυρο και merlot σε συνδυασμό με τα αρώματα που προσδίδει το βαρέλι.

Γεύση: Απολαυστικό με απαλές τανίνες και φρουτώδη αρωματική γεύση.

Θερμοκρασία σερβιρίσματος:

Γύρω στους 18οC. Είναι μία απόλαυση για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, με ή χωρίς φαγητό.

Συνοδεύει: Ιδανικά κόκκινα κρέατα και τυριά

Αλκοόλη 13 % vol
Σάκχαρα 1.7 g/l
Ολική οξύτητα 5.4 g/l
pH 3.4

imeros red

ΒΑΕΝΙ – ΙΜΕΡΟΣ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Περί οίνου:

Ίμερος σημαίνει πόθος και περιλαμβάνει ένα ολόκληρο κόσμο πάθους και ευχαρίστησης.

Περιοχή: Αμπελουργική ζώνη Νάουσας, Βορειοδυτική Μακεδονία

Ονομασία:

Η Μακεδονία είναι μία από τις πιο ένδοξες περιοχές της Ελλάδας. Από την περιοχή αυτή ξεκίνησε τις εκστρατείες του ο Μέγας Αλέξανδρος με σκοπό να επεκτείνει τον Ελληνισμό μέχρι τον ποταμό Ινδό.

Τύπος: Ερυθρός ημίξηρος
Ποικιλίες: Ξινόμαυρο 50%, Syrah 50%

Οινοποίηση:

Επιλεγμένοι αμπελώνες, προσεκτική συγκομιδή σε δοχεία των 20 κιλών, έτσι ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία και το σπάσιμο των σταφυλιών κατά την μεταφορά.

Κλασσική μέθοδος ερυθράς οινοποίησης. Η εκχύλιση επιτυγχάνεται σε 5-6 ημέρες, στους 28-30οC. Ακολουθεί αποζύμωση και μηλογαλακτική ζύμωση.

Παλαίωση:

Σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, για 9 μήνες.

Χρώμα: Ζωηρό, βελούδινο πορφυρό

Μύτη:

Η μίξη των ποικιλιών Ξινόμαυρου και Syrah δίνει ένα ευχάριστο άρωμα μαύρων φρούτων.

Γεύση:

Απολαυστικό με απαλές τανίνες και φρουτώδη αρωματική γεύση.
Θερμοκρασία σερβιρίσματος

Γύρω στους 16-18οC. Είναι μία απόλαυση για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, με ή χωρίς φαγητό. Πίνεται σαν aperitif μετά από παραμονή μισής ώρας στο ψυγείο.

Συνοδεύει:

Ιδανικός συνδυασμός με κρέας όπως αρνάκι με ελαφριές σάλτσες.

Αλκοόλη 12 % vol
Σάκχαρα 10 g/l
Ολική οξύτητα 5,7 g/l
pH 3,3

cympan

Cύμπαν

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΗΜΑΘΙΑ

Περί οίνου:

Η ετικέτα φιλοτεχνήθηκε από τον παγκοσμίου φήμης και εμβέλειας Έλληνα ζωγράφο Ευθύμιο Βαρλάμη με θέμα
Ο Χριστός στην Ελλάδα σήμερα και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Βυζαντινού Μουσείου Πολιτισμού Θεσσαλονίκης στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης.

Περιοχή: Αμπελουργική ζώνη Νάουσας, Βορειοδυτική Μακεδονία

Τύπος: Ερυθρός. ξηρός
Ποικιλίες: Merlot – Syrah – Ξινόμαυρο

Οινοποίηση:

Επιλεγμένοι αμπελώνες, προσεκτική συγκομιδή σε δοχεία των 20 κιλών, έτσι ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία και το σπάσιμο των σταφυλιών κατά την μεταφορά.

Κλασική μέθοδος ερυθράς οινοποίησης. Η εκχύλιση επιτυγχάνεται σε 5-6 ημέρες, στους 25-28οC. Ακολουθεί αποζύμωση και μηλογαλακτική ζύμωση. Δημιουργία χαρμανιού πριν την παλαίωση

Παλαίωση:

Σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, για 12 μήνες.

Χρώμα: Ζωηρό, βελούδινο πορφυρό

Μύτη:

Σύνθετο μπουκέτο, όπου αναδεικνύονται οι ομορφιές των ποικιλιών ξινόμαυρο, syrah και merlot σε συνδυασμό με τα αρώματα που προσδίδει το βαρέλι.

Γεύση:

Απολαυστικό με απαλές τανίνες και φρουτώδη αρωματική γεύση.

Θερμοκρασία σερβιρίσματος:

Γύρω στους 18οC. Είναι μία απόλαυση για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, με ή χωρίς φαγητό.

Συνοδεύει: Ιδανικά κόκκινα κρέατα και τυριά

Αλκοόλη 13 % vol
Σάκχαρα 1.8 g/l
Ολική οξύτητα 5.7 g/l
pH 3.4

makedonikos red

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Περιοχή: Αμπελουργική ζώνη Νάουσας, Βορειοδυτική Μακεδονία.

Ονομασία:

Η Μακεδονία είναι μία από τις πιο ένδοξες περιοχές της Ελλάδας. Από την περιοχή αυτή ξεκίνησε τις εκστρατείες του ο Μέγας Αλέξανδρος με σκοπό να επεκτείνει τον Ελληνισμό μέχρι τον ποταμό Ινδό.

Τύπος: Λευκός, ημίξηρος Blanc de noir

Ποικιλία: Ξινόμαυρο 100%

Οινοποίηση:

Επιλεγμένοι αμπελώνες, προσεκτική συγκομιδή σε δοχεία των 20 κιλών, έτσι ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία και το σπάσιμο των σταφυλιών κατά την μεταφορά.

Λευκή μέθοδος οινοποίησης όπου χρησιμοποιούνται σταφύλια από την ευγενή ερυθρά ποικιλία Ξινόμαυρο, τα οποία συνθλίβονται προσεκτικά, χωρίς πίεση, έτσι ώστε να συλλέξουμε μόνο τον πρώτο χυμό (πρόρρωγο) ο οποίος στην συνέχεια οδηγείται σε αλκοολική ζύμωση στους 16-18οC, σε ανοξείδωτες δεξαμενές .

Χρώμα:

Έχει το χρώμα της κομψότητας και της καθαρότητας, ένα λαμπερό, απαλό κίτρινο.

Μύτη:

Το άρωμα του αχλαδιού γίνεται έντονα αντιληπτό, που στην συνέχεια εξελίσσεται σε εκείνο του βερίκοκου.

Γεύση:

Νευρικό αλλά ισορροπημένο, ένα κρασί που σίγουρα γοητεύει από την πρώτη γουλιά.

Θερμοκρασία σερβιρίσματος:

Γύρω στους 10 οC, μπορεί να καταναλωθεί ευχάριστα και χωρίς συνοδεία φαγητού, σαν aperitif.

Συνοδεύει:

Ιδανικό για την παρέα, αποτελεί τέλεια επιλογή για ορεκτικά πιάτα και για γεύματα με ψάρι.

Αλκοόλη 11,5 % vol
Σάκχαρα 9 g/l
Ολική οξύτητα 5,8 g/l (tartaric acid)
pH 3,3

ideodis red 187

ΙΔΕΩΔΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Περιοχή: Αμπελουργική ζώνη Νάουσας, Βορειοδυτική Μακεδονία
Τύπος: Ερυθρός ξηρός

Ποικιλία:

Κυρίως Ξινόμαυρο με Μαυρούδι και Σέφκα σε μικρές αναλογίες.

Οινοποίηση:

Κλασσική μέθοδος ερυθράς οινοποίησης υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία. Επιβάλλεται μηλογαλακτική ζύμωση για να μειωθεί η συνολική οξύτητα του οίνου.

Χρώμα: Ερυθρό

Μύτη: Το άρωμά του θυμίζει έντονα κόκκινα φρούτα.

Γεύση:

Ένα ευχάριστο στην πόση κρασί που εκφράζει την ιδιαιτερότητα των σταφυλιών της περιοχής της Νάουσας. Παρουσιάζει γεύση ώριμων φρούτων με ελαφρύ σώμα αλλά ισορροπημένο και καλά δομημένο.

Θερμοκρασία σερβιρίσματος:

Γύρω στους 16-18οC. Αυτό το φιλικό κρασί θα γίνει η παρέα σας σε κάθε γεύμα.

Συνοδεύει: Ιδανικό με κόκκινο κρέας και κίτρινα τυριά.

Αλκοόλη 11% vol
Σάκχαρα 1,9 g/l
Ολική οξύτητα 5,2 g/l
pH 3,4

kokkinos an8os

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΝΘΟΣ

Ερυθρός Ημίξηρος

Οι αμπελώνες της ευλογημένης γής κάτω απο τον καταγάλανο ουρανό και λαμπερό ήλιο αιχμαλωτίζουν όλα τα αρώματα και τα μεταφέρουν στον καρπό που μας δίνουν τον εκλεκτό αυτό όινο.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

wine footer clipart
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΩΝ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ WINE BOX