ampelaki

ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΑΣΚΟΥΣ

ksinomavro naoussas

ΞΙΝΟΜΑΥΡΟ – ΝΑΟΥΣΑΣ

Ξηρός οίνος με επίγευση από φραγκοστάφυλο και λιαστή ντομάτα. Συνοδεύει κρέατα ψητά ή της σχάρας, ώριμα σκληρά τυριά και ζυμαρικά με κόκκινες σάλτσες. Προσφέρεται στους 18°C.

Προέλευση: Νάουσα

Βαθμοί: 12 %alc./Vol.

ΞΙΝΟΜΑΥΡΟ SYRAH ΝΑΟΥΣΑΣ

Ημίξηρος οίνος με πληθωρικά αρώματα κόκκινων φρούτων. Συνοδεύει ντομάτες γεμιστές με κιμά, μελιτζάνες ιμάμ ή παπουτσάκια, σπετζοφάϊ. Σερβίρεται στους 16-18°C.

Προέλευση: Νάουσα

Βαθμοί: 12 % alc./Vol

kountouro

ΚΟΥΝΤΟΥΡΟ ΦΩΚΙΑΝΟ ΙΚΑΡΙΑΣ

Ερυθρός οίνος και σχετικά δυνατός. Μακρά επίγευση που συνδυάζεται με κρέατα με τυριά μέτριας έντασης, με εδέσματα της μεσογειακής κουζίνας. Σερβίρεται στους 16 – 18° C.

Προέλευση: Ικαρία
Βαθμοί: 13,5% alc./vol

kalamopaki

ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ ΛΗΜΝΟΥ

Ή αλλιώς λημνιό με ελκυστικά αρώματα θυμαριού και βιολέτας ταιριάζει με κρεατικά, κυνήγι, λιπαρά τυριά, ζυμαρικά και σαλάτες εποχής. Σερβίρεται στους 18 – 22° C.

Προέλευση: Λήμνος
Βαθμοί: 12% alc./vol.

kritiko

ΚΡΗΤΙΚΟ

Ξηρό από κοτσιφάλι με γεμάτη γεύση και σύνθετο άρωμα. Δοκιμάστε το με ζυμαρικά, πιάτα με κόκκινη σάλτσα, κόκκινα κρέατα. Σερβίρεται στους 18 -20° C.

Προέλευση: Κρήτη
Βαθμοί: 12,5% alc./vol.

mandilaria santorinis

ΜΑΝΔΗΛΑΡΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

Ξηρό, ατίθασο με χρώμα βαθύ βυσσινί. Συνοδεύει λιπαρά τυριά, σουτζουκάκια σμυρναίϊκα, σπετσοφάϊ, παπουτσάκια, παστίτσιο και κρεατικά. Σερβίρεται στους 17 – 18° C.

Προέλευση: Σαντορίνη
Βαθμοί: 13% alc./vol.

merlot syrah

MERLOT – SYRAH

Ξηρό με πικάντικες και βοτανικές νότες. Σαρκώδες που συνοδεύεικαθημερινά κρεατοφαγικά γεύματα, κρεατικά στη σχάρα, στιφάδο και διάφορα τυριά. Σερβίρεται στους 18° C.

Προέλευση: Τύρναβος
Βαθμοί: 12,5% alc./vol.

marouvas kritikos

ΜΑΡΟΥΒΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Ξηρός ερυθρός οίνος παλαιωμένος σε Γαλλικά Δρύινα βαρέλια. Εχει ομοιότητα με κρασιά τύπου cherry, δυναμικό με έντονο άρωμα. Το κεχριμπαρένιο του χρώμα θυμίζει κονιάκ. Είναι δυνατό με πινελιές ξεχωριστής οξύτητας. Συνοδεύει κυνήγι και κόκκινα κρέατα. Απολαύστε το στους 16° – 18°C.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ː Κρήτη

ΒΑΘΜΟΙː13% alc./vol.

syrah tirnavou

SYRAH ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ξηρός ερυθρός οίνος από την ποικιλία syrah,χρώμα διαυγές, βαθύ πορφυρό με αρώματα κόκκινων φρούτων και μπαχαρικών με νότες βανίλιας – ξύλου. Μαλακό και αρωματικό στο στόμα. Συνοδεύει πιάτα κρεατικών, ψητά της ώρας, κυνήγι και ώριμα κίτρινα τυριά. Απολαύστε το στους 16° – 18°C.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ː Τύρναβος

ΒΑΘΜΟΙː12% alc./vol.

kokkineli tyrnavou

ΚΟΚΚΙΝΕΛΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ξηρός ερυθρός οίνος από την ποικιλία Μοσχάτο Μαύρο τυρνάβου που δίνει κυρίαρχο άρωμα, γεμάτη γεύση και φωτεινό κόκκινο χρώμα. Συνοδεύει εδέσματα της ελληνικής κουζίνας.Απολαύστε το στους 16° – 18°C.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ː Τύρναβος

ΒΑΘΜΟΙː11,5% alc./vol.

agioritiko

ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ

Ξηρός ερυθρός οίνος από την ποικιλία Αγιωργίτικο,μετρίου σώματος και οξύτητας, με μέτριες, μαλακές τανίνες και έντονα αρωματικά στοιχεία. Συνοδεύει πιάτα κρεατικών, ψητά της ώρας, κυνήγι και ώριμα κίτρινα τυριά. Απολαύστε το στους 16° – 18°C.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ː Νεμέα

ΒΑΘΜΟΙː12% alc./vol.

zitsa

ΖΙΤΣΑ

Ξηρός ερυθρός οίνος από τις ποικιλίες αγιωργίτικο,βλάχικο και μπεκάρι. Έντονα αρώματα από κόκκινα φρούτα του δάσους, άγρια μούρα, μύρτιλα, βατόμουρα, κεράσια. Βελούδινη γεύση στο στόμα με καλά ισορροπημένες τανίνες.Συνοδεύει  κόκκινο και λευκό κρέας στη σχάρα ή με κόκκινες σάλτσες,κυνήγι ,τυριά και αλλαντικά. Απολαύστε το στους 16° – 18°C.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ː Ζίτσα,Ιωάννινα

ΒΑΘΜΟΙː12% alc./vol.

mesenikola

ΜΕΣΕΝΙΚΟΛΑ

 Ξηρός οίνος από τις ποικιλίες Ροδίτης και Μπατίκι ,αρωματικό με μέτρια πυκνότητα. Συνοδεύει κρέατα με κόκκινες σάλτσες, τυριά, ψητά, αλλαντικά και φρούτα όπως μήλο. Ιδανικήθερμοκρασία σερβιρίσματος 18° C.

Προέλευση: Καρδίτσα
Βαθμοί: 12% alc./vol.

violokigo roze

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ

Ημίξηρος λευκός οίνος, από τις ποικιλίες Μοσχάτο και Chardonnay,με αρώματα τριαντάφυλλου, μέντας, άγουρων φρούτων όπως πράσινου μήλου και το ιδιαίτερο άρωμα του καρπού σταφύλιου, του βερύκοκου, του ανανά, του μελιού και του περγαμόντου. Συνοδεύει ελαφριά πιάτα,φρούτα και γλυκά.

Απολαύστε το στους 8° – 10°C.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ː Τύρναβος

ΒΑΘΜΟΙː11,5% alc./vol.

kaperne

ΚΑΠΕΡΝΕ

Ξηρός ερυθρός οίνος από την ποικιλία Cabernet,μετρίου σώματος και οξύτητας.Έντονα αρώματα από ζουμερό και ώριμο φρούτο,νότες σοκολάτας γάλακτος, tobacco και ευκάλυπτου. Συνοδεύει πιάτα κρεατικών, ψητά της ώρας, κυνήγι και ώριμα κίτρινα τυριά. Απολαύστε το στους 16° – 18°C. ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ː Μαραθιάς,Ν.Ηλείας

ΒΑΘΜΟΙː12% alc./vol.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ-ΜΑΡΑΘΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

wine footer clipart
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΩΝ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ WINE BOX