Κατάστημα 2ο : Σεβαστουπόλεως 140, Αμπελόκηποι

Αρκετά χρόνια μετά τη «γέννηση» του πρώτου καταστήματος στην Πετρούπολη, το «Αμπελάκι» συνεχίζει τη δυναμική παρουσία του στην αγορά με ένα ακόμα κατάστημα στην οδό Σεβαστουπόλεως 140, στους Αμπελόκηπους.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια η φιλοσοφία μας έχει αλλάξει ελαφρώς και πλέον δίνουμε μεγάλη σημασία στον νεωτερισμό, γι’ αυτό και σκεφτόμαστε συνέχεια καινούργια πράγματα, επιλέγοντας τα προϊόντα μας με βάση την ποιότητα και την προοπτική.

Το «Αμπελάκι» ανέκαθεν έδινε έμφαση στο κρασί, τόσο από τον ελληνικό όσο και από τον ξένο αμπελώνα. Στο κατάστημά μας μπορεί κάποιος να βρει και να δοκιμάσει μια τεράστια ποικιλία ελληνικών και ξένων κρασιών,καθώς και μια μεγάλη συλλογή από όλα τα αποστάγματα, όπως ουίσκι, ρούμι, κονιάκ, τσίπουρο, τσικουδιά, ούζο κ.ά., με γνώμονα πάντα την καλή σχέση ποιότητας/τιμής. Υπάρχουν αποκλειστικές εισαγωγές από οίκους του εξωτερικού και οινοποιεία, όπως Domaine Robert Vic France.

Επίσης μεγάλη ποικιλία ξηρών καρπών, ζυμαρικά από τη Μάνη, μέλι από τον Ταΰγετο, παξιμάδια από τη Σπάρτη, σύκα Καλαμάτας κ.ά. Σημαντικό κομμάτι της δουλειάς μας είναι και αυτό των δώρων. Επιχειρηματικά, επαγγελματικά και προσωπικά, τα οποία μπορεί να φτιαχτούν κατά παραγγελία. Μη διστάσετε να μας ζητήσετε το προϊόν της επιθυμίας σας σε περίπτωση που δεν το βρείτε στο κατάστημά μας.

Τηλέφωνο: 210-6910006
E-mail: winetimelianiki@gmail.com