ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΒΑΕΝΙ- ΝΑΟΥΣΣΑ

zitsa

Μία από τις πλέον εξελιγμένες ελληνικές μονάδες παραγωγής κρασιού είναι ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός VAENI - Νάουσα Αντιπροσωπεύει περίπου το 50% της παραγωγής στην περιοχή της Νάουσας, φημισμένης για το καλό κόκκινο κρασί της. Η αγάπη για το καλό κρασί, η πείρα και το μεράκι των 200 αμπελουργών - μελών του VAENI-Νάουσα, «παντρεμένα» με την πιο προηγμένη τεχνολογία, εγγυώνται για την ποιότητα των κρασιών του που προέρχονται κυρίως από την κατ' εξοχήν Ελληνική ποικιλία του Βορειοελλαδίτικου χώρου, το «Ξινόμαυρο».,

Το Οινοποιείο στελεχώνεται από έμπειρους επιστήμονες και εργάζεται με Ευρωπαϊκά πρότυπα. Βρίσκεται μέσα στην οριοθετημένη αμπελουργική ζώνη Νάουσα, γεγονός που συμβάλλει στην εξασφαλισμένη ποιότητα από την αρχή. Γνώση, συνέπεια, μεράκι χαρακτηρίζουν την πορεία του VAENI-Νάουσα.

Σήμερα τα κρασιά VAENI-Νάουσα εξάγονται στην Κίνα, Ρωσία, Αμερική, Καναδά, Καζακστάν, Αυστραλία, Ντουμπάι, Ν.Ζηλανδία, Ιαπωνία, Ουκρανία, Λευκορωσία, Γερμανία, Ολλανδία, Σουηδία, Αυστρία, Βέλγιο, Ελβετία, Τσεχία, Πολωνία, Αγγλία, Σερβία και Κύπρο . Η διακριτική υπεροχή τους αναγνωρίζεται με την πρώτη γουλιά.

Το "Αμπελάκι" είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος του οινοποιείου ΒΑΕΝΙ στην Αττική.

dogmatikos-lefkos

ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

Επιλεγμένα λευκά κρασιά από το οινοποιείο ΒΑΕΝΙ Νάουσσας.

ideodis-roze

ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙΑ

Επιλεγμένα ροζέ κρασιά από το οινοποιείο ΒΑΕΝΙ Νάουσσας.

cympan-red

ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΡΑΣΙΑ

Επιλεγμένα κόκκινα κρασιά από το οινοποιείο ΒΑΕΝΙ Νάουσσας.

ideodis-imiglukos

ΗΜΙΓΛΥΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

Επιλεγμένα ημίγλυκα κρασιά από το οινοποιείο ΒΑΕΝΙ Νάουσσας.

holy-wine

ΓΛΥΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

Επιλεγμένα γλυκά κρασιά από το οινοποιείο ΒΑΕΝΙ Νάουσσας.

holy-wine

SANGRIA

Επιλεγμένα γλυκά κρασιά από το οινοποιείο ΒΑΕΝΙ Νάουσσας.

imeros-187ml

ΙΜΕΡΟΣ 187ml

Επιλεγμένα γλυκά κρασιά από το οινοποιείο ΒΑΕΝΙ Νάουσσας.