
ΗΜΙΓΛΥΚΑ ΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΑΣΚΟΥΣ

ΞΙΝΟΜΑΥΡΟ ΗΜΙΓΛΥΚΟ – ΝΑΟΥΣΑΣ
Χρώμα ερυθρό με χαρακτηριστική γεύση μαρμελάδας από δαμάσκηνο και κόκκινα φρούτα. Συνοδεύει μαγειρευτά κρέατα και εδέσματα της ελληνικής κουζίνας. Σερβίρεται στους 12-14°C.
Προέλευση: Νάουσα
Βαθμοί: 12 % alc./Vol.

ΛΗΜΝΟΥ ΗΜΙΓΛΥΚΟ ΕΡΥΘΡΟ
Χρώμα πορφυρό, πλούσιο άρωμα ώριμων φρούτων και βελούδινη γεύση. Ταιριάζει με διάφορα μεζεδάκια, τυριά, κρεατικά και διάφορα ορεκτικά. Σερβίρεται στους 14° C.
Προέλευση: Λήμνος
Βαθμοί: 12% alc./vol.

ΗΜΙΓΛΥΚΟ ΝΕΜΕΑΣ ΛΕΥΚΟ
Οίνος από μοσχάτο και ροδίτη. Φρουτώδης με χρυσοπράσινες ανταύγειες. Συνοδεύει ορεκτικά, ώριμα φρούτα και ελαφριά γλυκά. Σερβίρεται παγωμένο στους 8 – 10° C.
Προέλευση: Νεμέα
Βαθμοί: 11% alc./vol.

ΜΟΣΧΑΤΟ ΗΜΙΓΛΥΚΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
Φρουτώδες με άρωμα τριανταφυλλιού. Χρώμα φωτεινό. Συνοδεύει κόκκινα κρέατα, φρούτα και επιδόρπια. Επίσης πιάτα με γλυκόξινη σάλτσα και γλυκά. Σερβίρεται στους 8 – 10° C.
Προέλευση: Τύρναβος
Βαθμοί: 11,5% alc./vol.

ΗΜΙΓΛΥΚΟ ΝΕΜΕΑΣ ΕΡΥΘΡΟ
Αγιωργίτικο με βαθύ κόκκινο χρώμα. Συνοδεύει μαγειρεμένα κρέατα, πιάτα με έντονα μπαχαρικά και γλυκόξινες σάλτσες όπως χοιρινό με δαμάσκηνα. Σερβίρεται στους 9 – 11° C.
Προέλευση: Νεμέα
Βαθμοί: 12% alc./vol.

ΗΜΙΓΛΥΚΟ ΡΟΖΕ ΖΙΤΣΑΣ
Αγιωργίτικο, μπεκάρι, βλαχικό. Γλυκόπιοτο και αρωματικό. Καταναλώνεται ευχάριστα μόνο του. Συνοδεύει ζυμαρικά με ελαφρές σάλτσες, κρύα πιάτα,ορεκτικά.Σερβίρεται στους 8 – 10°C.
Προέλευση: Ήπειρος
Βαθμοί: 11% alc./vol.

ΗΜΙΓΛΥΚΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ
Οίνος ερυθρός ημίγλυκος, Γλυκόπιοτο και αρωματικό. Καταναλώνεται ευχάριστα μόνο του. Συνοδεύει ζυμαρικά με ελαφρές σάλτσες, κρύα πιάτα,ορεκτικά.Σερβίρεται στους 8 – 10°C.
Προέλευση: Σαντορίνη
Βαθμοί: 11% alc./vol.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ
