rodoinos whiteΠοικιλιακός Οίνος, Λευκός ΗμίγλυκοςΒραβευμένος ποικιλιακός ημίγλυκος λευκός οίνος από Μοσχάτο Μαύρο Τυρνάβου, με έντονο αρωματικό χαρακτήρα που αναδύει μεθυστικές ευωδίες τριαντάφυλλων σαν εκείνες λευκών ρόδων.

Αλκοολικοί βαθμοί: 11.5%
Συνοδεύει: Σαλάτες ποικιλίες μαλακών τυριών, φρούτα αλλά και πιάτα με λευκές σάλτσες.

evosmon lefkoEVOSMON ΛΕΥΚΟΣ

Λευκός Ξηρός

Μοσχάτο Μαύρο Τυρνάβου

Εκρηκτικά αρώματα τριανταφύλλου που συνεπαίρνουν με το άνοιγμα της φιάλης είναι η ταυτότητα αυτής της ιδιαίτερης ποικιλίας. Ασυνήθιστο, ανάλαφρο και απροσδόκητα μοντέρνο με ξεχωριστή πολυπλοκότητα.

areto pet 5 smallΑΡΕΤΟ 5L PET

Το Αρέτο είναι λευκό ξηρό κρασί με ξεχωριστή γεύση και λεπτό άρωμα που παράγεται με μεράκι από ισορροπημένο χαρμάνι των ποικιλιών Ροδίτη και Ugni Blanc.
Πίνεται σε θερμοκρασία 8-10°C.

areto pet 15ΑΡΕΤΟ 1.5L PET

Το Αρέτο είναι λευκό ξηρό κρασί με ξεχωριστή γεύση και λεπτό άρωμα που παράγεται με μεράκι από ισορροπημένο χαρμάνι των ποικιλιών Ροδίτη και Ugni Blanc.
Πίνεται σε θερμοκρασία 8-10°C.

aretoΑΡΕΤΟ 5L

Το Αρέτο είναι λευκό ξηρό κρασί με ξεχωριστή γεύση και λεπτό άρωμα που παράγεται με μεράκι από ισορροπημένο χαρμάνι των ποικιλιών Ροδίτη και Ugni Blanc.
Πίνεται σε θερμοκρασία 8-10°C.

areto2LΑΡΕΤΟ 2L

Το Αρέτο είναι λευκό ξηρό κρασί με ξεχωριστή γεύση και λεπτό άρωμα που παράγεται με μεράκι από ισορροπημένο χαρμάνι των ποικιλιών Ροδίτη και Ugni Blanc.
Πίνεται σε θερμοκρασία 8-10°C.

aretakiΑΡΕΤΑΚΙ

Λευκό ξηρό κρασί που χαρακτηρίζεται από το λαμπερό χρώμα, τη φρεσκάδα και το ευχάριστο άρωμα. Αρμονική σύνθεση λευκών ποικιλιών που μπορεί να συνοδεύει απολαυστικά όλες μας τις στιγμές.
Πίνεται σε θερμοκρασία 8-10°C.

zefirosΖΕΦΥΡΟΣ

Ο Ζέφυρος παράγεται από τις ποικιλίες Ροδίτη και Ugni Blanc της περιοχής Τυρνάβου.
Οίνος με λαμπερό πρασινοκίτρινο χρώμα, με πλούσια αρωματική παλέτα ώριμων φρούτων και νότες λουλουδιών, με ισορροπημένη και στρογγυλή γεύση.
Πίνεται στους 10°C.

roditisΡΟΔΙΤΗΣ

Ο Ροδίτης (Αλεπού), ποικιλία σταφυλιού με εξέχουσα θέση στον ελληνικό αμπελώνα, στην ιστορική της πορεία άπλωσε πολλές και γερές ρίζες και στην περιοχή του Τυρνάβου, δομώντας με εξαιρετικό τρόπο τους λευκούς μας οίνους.
Στη φιάλη αυτή όμως ο Ροδίτης "σολάρει" με δεξιοτεχνία για να επιδείξει την αρωματική και γευστική του ικανότητα.
Ποικιλιακός Λευκός Τοπικός Οίνος Τυρνάβου με πληθωρικά αρώματα ώριμων φρούτων και στρογγυλεμένη γεμάτη γεύση που προσφέρεται γενναιόδωρα στις αισθήσεις μας σε θερμοκρασίες 10-12°C.
Θέλει βέβαια και το ταίρι του, τα λευκά κρέατα, τα θαλασσινά αλλά και τα φρούτα του "πάνε" !

thessalikosΘΕΣΣΑΛΙΚΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

Το λευκό ξηρό κρασί, που τιμάει τον τόπο της καταγωγής του, φέρνει μέσα του τον πλούτο της Θεσσαλικής γης, φτιαγμένα με μεράκι από διαλεγμένα σταφύλια των εκλεκτών ποικιλιών Μπαντίκι (30%) και ροδίτη (70%).
Το λαμπερό χρυσοκίτρινο χρώμα του, το λεπτό άρωμα του, και η πλούσια φρουτώδης γεύση του, προκαλούν να ξαναέρθει το ποτήρι στα χείλη και μας κάνει σοβαρά να πιστεύουμε ότι ανακαλύψαμε τι ήταν το νέκταρ των θεών του Ολύμπου.. και σας το προσφέρουμε.
Παράγεται από τον Οινοποιητικό Συν/σμο Τυρνάβου και διατίθεται σε περιορισμένη ποσότητα, σε αριθμημένες φιάλες.
Πίνετε σε θερμοκρασία 8-10°C.

mosxato leukosΜΟΣΧΑΤΟ ΑΜΒΟΥΡΓΟΥ – ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ

Το Μοσχάτο Αμβούργου είναι η ερυθρή ποικιλία σταφυλιών που αγαπούν οι μέλισσες και έλκονται από τον αρωματικό της χαρακτήρα. Κυρίαρχη ποικιλία στον αμπελώνα Τυρνάβου. Χαρακτηρίζει την περιοχή μας και την οινική της συμπεριφορά μια που σπάνια την συναντά κανείς στην υπόλοιπη χώρα.
Ο τοπικός ερυθρός & λευκός οίνος από το ερυθρό Μοσχάτο παράγεται από επιλεγμένους αμπελώνες από όπου η ποικιλία δείχνει την αρωματική της κλάση τόσο σε ένταση όσο και σε πολυπλοκότητα.
Ο Λευκός Ξηρός σερβίρεται στους 10-12°C.