Χονδρική πώληση:

Κτιμένης 8, Τέρμα Αγίου Νικολάου, Καματερό 13451

Τηλ : 210-5013060 / Κιν : 6972774524

e-mail : info@ampelaki.com.gr

Χονδρική

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο του κρασιού από το 2000, έχοντας εξασφαλίσει σημαντικές συνεργασίες με τους πιο αξιόλογους παραγωγούς κρασιού σε όλη την Ελλάδα. Η διάθεση των προϊόντων μας γίνεται καθημερινά με φορτηγά της εταιρείας σε ολόκληρη την Αττική, ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω πρακτορείων. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, κρασιά χύμα, συσκευασμένα σε ασκούς (bag in box) και σε φιάλες pet ή εμφιαλωμένα, καθώς και άλλα προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ιδανικές τιμές.

Η εταιρεία ιδρύθηκε με πολύ μεράκι και αγάπη για τα κρασιά από τον Βασίλη Αλειφέρη. Το «Αμπελάκι» διήνυσε πολύ δρόμο και η εξέλιξη της πορείας του αντικατοπτρίζει τις αλλαγές που έλαβαν χώρα στην παραγωγή οίνου στην Ελλάδα. Η εταιρεία έχει εξασφαλίσει τη συνεργασία με επιλεγμένα οινοποιεία και τους καλύτερους παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, καλύπτοντας έτσι ένα μεγάλο φάσμα των απαιτήσεων του σύγχρονου καταναλωτή.

Εδώ και αρκετά χρόνια αντιπροσωπεύει, μεταξύ άλλων, και τα φημισμένα κρασιά ΖΙΤΣΑΣ ΒΟΡΟΙΝΟΣ της ΖΟΙΝΟΣ Α.Ε., τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου, το Οινοποιείο Βαένι Νάουσας, το Οινοποιείο Αμαργιωτάκη από την Κρήτη, το κτήμα Μπίζιος από τη Νεμέα, το Οινοποιείο Καραμήτρος από τον Μεσενικόλα Καρδίτσας κ.ά.

Όσον αφορά το μέλλον, το ταξίδι στους οίνους προσφέρει πάντα συγκινήσεις και νέους προορισμούς!!!