evosmon rozeΕΥΟΣΜΟΝ ΡΟΖΕ

Ροζέ ημίξηρος

Μοσχάτο μάυρο τυρνάβου

Εκρηκτικά αρώματα τραιντάφυλλου που συνεπαίρνουν με το άνοιγμα της φιάλης είναι η ταυτότητα αυτής της ιδιαίτερης ποικιλίας.

Ασυνήθιστο ανάλαφρο και απροσδόκητα μοντέρνο με ξεχωριστή πολυπλοκότητα.

 

 

maistraliΜΑΪΣΤΡΑΛΙ

Το ροζέ κρασί που παράγεται από την αρωματική ποικιλία Μοσχάτο Αμβούργου.
Η οινοποίηση του γίνεται με την κλασική μέθοδο σε ανοξείδωτους οινοποιητές, όπου ο σταφυλοπολτός παραμένει για μερικές ώρες, σε συνθήκες που ευνοούν την ανάπτυξη του αρώματος και την εκχύλιση μέρους των συστατικών της φλούδας των σταφυλιών.
Η αλκοολική ζύμωση που ακολουθεί γίνεται σε χαμηλή θερμοκρασία για τη διατήρηση των αραιών χαρακτηριστικών που οφείλονται στην ποικιλία του σταφυλιού.
Πίνεται δροσερό (θερμοκρασία 10-12°C) και συνοδεύει ευχάριστα κρύα πιάτα, ζυμαρικά, φρούτα.